CHINEES (MANDARIJN)
                                                   

China, een van de vier oudste beschavingen ter wereld met meer dan 5000 jaar geschiedenis. Bent u geïnteresseerd in de Chinese taal en wilt u vloeiend Mandarijn leren spreken?
Gaat u voor zaken of op een “avontuur vakantie” naar China of wilt u uw cultuurkennis verbreden. Een cursus voor beginners waarin u kennis maakt met de uitspraak van een belangrijke Chinese taal ( Mandarijn – Het moderne standaard Chinees). Ook leert u in deze cursus eenvoudige gesprekken in het Chinees te voeren ( zoals uzelf voorstellen, eten en drinken bestellen, taxi bestellen , etc ).
Deze cursus wordt gedoceerd door Mevr. Peirong Yang, een “native Chinese speaker”, afkomstig uit China. Ze heeft ze ruime ervaring in het lesgeven zowel in China als in Nederland.

1e jaar
aanvang: donderdag 19.15 uur
docente: Mevr. Pairong Yang
eerste les : 1 oktober 2020

Deze cursus bestaat uit 11 lessen van 1½ uur en de prijs is € 132,50 (excl. boeken). Bij voldoende belangstelling is een vervolg in 2020 met 11 lessen mogelijk met een cursusprijs van € 102,50 en geldt bij minimaal 6 deelnemers. Zie bij algemene informatie : CURSUSBIJDRAGE en doorgaan cursus.Locatie: Scholengemeenschap "De Ring van Putten"